Journl Platform benyttes i en række forskningsprojekter indenfor bl.a. kræftforskning og senfølger. 

Gode grunde
til at vælge Journl Platform

Brugervenlig

Høj brugervenlighed sikrer compliance og bedre svarrate. Derfor gør Journl App brug af videodrevet indhold, enkelt design og personlig feedback til brugeren.

Datadrevet

Datakvalitet er hjertet i Journl Platform. Vores databaser er struktureret efter internationale standarder, som danner grundlag for bedre forskning, sammenligning og udveksling af data.

Kvalitetssikret

Hos Journl arbejder vi målrettet med kvalitetssikring i alle led. Fra produktkvalitet til informationssikkerhed, sikrer vi at jeres løsning lever op til gældende standarder og krav.

Skalérbar

Journl Platform kan skaleres efter behov. Start med en afgrænset pilottest, og udvid efterhånden som projektet formes.
"Journls rolle i projektet er uvurderlig. Fra start har Journl ydet og serviceret maksimalt for at vi kommer i mål med dette projekt"
Gry Assam Taarnhøj, Læge & Ph.D.
Onkologisk Klinik, Rigshospitalet
"Vi er glade for Journls brugerflade som med sin simple og intuitive opbygning er let at tilgå og nem at bruge for både patienter og sundhedsfagligt personale"
Ida Marie Lind Rasmussen, Læge & Ph.D.
Afdelingen for Kræftbehandling, Herlev og Gentofte Hospital

Journl Platform er det foretrukne værktøj i en række research- og forskningsprojekter indenfor bl.a. kræftforskning. Det er især mulighederne for at tilpasse platformen til projektkrav, samt den korte vej fra specifikation til færdigt produkt, der gør Journl Platform specielt egnet til forskning

Erfaring og samarbejde

Med Journl får I både en platform og en samarbejdspartner. Vores proces er skærpet gennem arbejde med en række nationale og regionale forskningsprojekter. Det sikrer at vi sammen finder den korrekte vej mod projektets mål og styrer uden om de mange faldgrupper undervejs. Fra onboarding af brugerne, udformning af spørgerammer til integration af løsningen og datakvalitet.